No Cure No Pay letselschade

No cure no pay mag alleen in letselschade  en overlijdens zaken worden toegepast. Als u op de deze link kunt u gratis juridisch advies krijgen. Wij raden u  aan om het formulier in te vullen, dit geeft u alle tijd om uw probleem volledig uit te leggen. Nogmaals, dit advies is gratis, u hoeft dus niet bang te zijn voor kosten.

Informatie over no cure no pay bij letselschade

Deze gebieden zijn met uitstek geschikt voor no cure no pay aangezien het vaak niet duidelijk is of er schadevergoeding kan worden gevorderd. Ook vindt de Orde van Advocaten dat juist op het gebied van letselschade, recht halen van groot belang is. Immers, er is vaak genoeg schade geleden. Bij letselschade moet u denken aan situaties waarbij u als verkeersdeelnemer bent aangereden door een auto. Als u schade heeft aan uw voertuig – en de wederpartij is aansprakelijk – dan kunt u denken aan vergoedingen voor de auto (materiële schade), heeft u echter ook letselschade of psychische dan kunt u ook denken aan immateriële schade (zoals medische kosten, u bent bijvoorbeeld uw eigen risico voor de zorgverzekering kwijt). Zulke bedragen kunnen flink oplopen, zeker in het geval als u een periode niet heeft kunnen werken. Het is echter vaak de vraag of de wederpartij schuldig is. Dit is ook niet altijd op voorhand vast te stellen. In dat geval biedt no cure no pay een goede optie om een letselschade advocaat in te huren. Indien aansprakelijkheid van de wederpartij niet wordt vastgesteld bent u geen advocatenkosten kwijt.

Andere gevallen waarbij no cure no pay in letselschade een mogelijkheid is, is het geval dat u letselschade heeft opgelopen op het werk. Bijvoorbeeld in een aantal zaken die gingen over CANS (beter bekend als RSI) zijn werkgevers aansprakelijk gesteld. Toch blijft het lastig om aansprakelijkheid te bewijzen. Het is dan vaak ook verstandig een no cure no pay letselschade advocaat in te schakelen. In het geval als u de zaak verliest, bent u geen geld kwijt.

Letselschade advocaat

Letselschade is een specialisme in het recht. Gezien het zeer lastige materie is, is een specialistische advocaat essentieel. Ook verandert het recht op het gebied van letselschade aldoor. Het is dus voor de gewone advocaat niet bij te houden wat er allemaal gebeurt in de letselschade praktijk. Het is verstandig om een letselschade advocaat in te huren die aangesloten is bij de Vereniging van Letselschade Advocaten (VLA). Als u een advocaat heeft die lid is van de Vereniging van Letselschade Advocaten dan weet u zeker dat u een specialist in huis heeft. En dat de advocaat op de hoogte is van het laatste nieuws op het vlak van letselschade.

No cure no pay advocaat inhuren als nabestaande

Heeft u als nabestaande een dierbare verloren dan is het ook mogelijk om uw belangen te behartigen door een no cure no pay advocaat. In overlijdenszaken is no cure no pay ook toegestaan. Bijvoorbeeld in geval van een medische fout is een letselschade advocaat in te huren zeer verstandig. Het bewijzen van een medische fout is vaak niet erg gemakkelijk. Daarbij is het medisch vak mensenwerk, de medisch specialist heeft daarom in veel gevallen wel een aantal deugdelijke argumenten waartegen u advocaat verweer moet voeren. Bij overlijden is no cure no pay een goede mogelijkheid wanneer niet 100% vaststaat dat de wederpartij aansprakelijk is.

Wij zoeken een passende advocaat voor u!

Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies