No Cure No Pay Familierechtadvocaat

Het familierecht omvat al het recht wat met de familie te maken kan hebben, het is een bijzonder breed rechtsgebied waar iedereen wel eens mee te maken krijgt. In het familierecht is alles geregeld wat te maken heeft met het oprichten, behouden of juist beëindigen van een familie. Zo vindt u binnen het familierecht niet alleen wetten met betrekking tot samenleven, trouwen of adoptie maar ook regelingen die scheidingen, erfrecht en alimentatie betreffen.

Samen op zoek naar een oplossing

Beslissingen op het gebied van het familierecht kunnen dus heel feestelijk maar soms ook heel zwaar zijn, daarnaast betreffen ze vaak niet alleen persoonlijke moeilijkheden maar ook financiële kwesties. Daarom is het van belang deze zaken af te handelen met een partij waarbij u zich op uw gemak voelt zodat u de problemen goed kunt bespreken. Er zijn vaak namelijk meerdere manieren om familieproblemen zoals een echtscheiding op te lossen, niet alle zaken verlopen in conflict en de familierechtadvocaat zal dit ook altijd willen voorkomen. Tegenwoordig worden veel zaken behandeld met mediation, hierbij kunnen beiden partijen onder begeleiding van dezelfde advocaat of mediator tot een overeenstemming komen zonder over en weer te procederen bij de rechtbank. Dit bespaart u vaak niet alleen grote ruzies maar ook veel tijd en kosten waardoor de procedures ondanks het zware karakter vaak prettig en snel verlopen.

No Cure No Pay mogelijk?

No cure no pay houdt in dat u de jurist alleen hoeft te betalen als hij een vooraf bepaald resultaat behaalt. Dit is een mooie aanpak die het voor meer mensen mogelijk maakt een advocaat of jurist in de arm te nemen bij problemen. Deze garantie is helaas nog niet toegestaan bij het familierecht maar het succes van de no cure no pay garantie bij incasso- en letselschadezaken is echter niet onopgemerkt gebleven door de overheid. Daarom wij hebben goede hoop dat de no cure no pay garantie binnen een aantal jaar ook bij familierechtzaken en echtscheiding mogelijk zal zijn.

Wij zoeken een passende advocaat voor u!

Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies