Opiniestuk schrijven over het no cure no pay-systeem?

Bent u advocaat, PhD, professor of heeft u gewoon kennis van zaken en wilt u graag uw mening kwijt over het no cure no pay systeem dat op 1 januari 2014 is ingevoerd? Mail dit dan naar [email protected] en dan zal uw stuk – na goedkeuring van de redactie – geplaatst worden op deze site.

Uw naam op advocaat-nocure-nopay.nl

Advocaat-nocure-nopay.nl is er niet alleen voor rechtzoekenden. Advocaten die op basis van het no cure no pay werken kunnen hun profiel op deze website plaatsen. Enerzijds kunnen advocaten op die manier hun klandizie vergroten. Anderzijds kunnen rechtzoekenden een uitgebalanceerde keuze maken voor een geschikte advocaat. Wilt u uw naam ook vermeld hebben op deze website dan is dat mogelijk.

Wat biedt advocaat-nocure-nopay.nl voor rechtzoekenden

Nocure-nopay-advocaat.nl is de informatieverstrekker op het gebied van no cure no pay in Nederland op het gebied van letselschade en overlijdensschade. Hier kunnen rechtzoekenden en advocaten alle informatie vinden over no cure no pay. Hoe werkt het? Wat zijn de voordelen en nadelen? Daarbij kunnen rechtzoekenden alle informatie vinden over advocaten die procederen op basis van no cure no pay. Zo kunnen rechtzoekenden de meest geschikte advocaat vinden voor zijn zaak.

Wij willen allereerst rechtzoekenden heldere informatie geven over wat no cure no pay inhoudt en in welke gevallen een no cure no pay advocaat geschikt is om in te huren.

Ten tweede willen wij dat rechtzoekenden zijn juiste advocaat vindt. Daarom is het de bedoeling dat in de toekomst het profiel van no cure no pay advocaten op deze website gevonden kan worden.

Aanmelden voor advocaat-nocure-nopay.nl?

Als no cure no pay advocaat kunt u zich aanmelden bij ons. Door een plek op deze website kunt u uw naamsbekendheid flink vergroten. Advocaat-nocure-nopay.nl is het online platform voor rechtszoekend Nederland op het gebied van letselschade. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Het contactformulier kunt u hieronder vinden.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Wij zoeken een passende advocaat voor u!

Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies