3 jan 2014

No cure no pay is toegelaten

  • 1

Het is zover, op 1 januari 2014 is het no cure no pay  toegelaten in letselschade en overlijdenszaken. Er komt een spannende periode aan, in die zin dat  no cure no pay een proef is voor 5 jaar. Het college van afgevaardigden (inspraakorgaan van de Orde van Advocaten) wil geen Amerikaanse toestanden, bijvoorbeeld dat er veel te hoge vergoedingen door advocaten worden gevraagd. De verwachting is  – In de ogen van de redactie van advocaat-nocure-nopay.nl – dat de beperkingen die zijn gesteld voldoende zijn om Amerikaanse toestanden te voorkomen. Wij denken – in lijn met het college van afgevaardigden – dat no cure no pay de drempel naar een advocaat verlaagt.

Uiteraard zijn wij erg benieuwd naar de mening van mensen die op basis van no cure no pay een dienst hebben afgenomen. Ook zijn wij benieuwd naar de mening van lestelschade advocaten die sinds 1 januari het no cure no pay systeem hanteren. Wilt u dus graag uw mening kwijt, laat een bericht achter.

Reacties

A. Grijpstra

Ik ben heel erg benieuwd of no cure, no pay een succes gaat worden. Ik ben niet bang voor excessen zoals in Amerika, onze cultuur is toch degelijk anders. De toekomst zal het uitwijzen.

Reacties zijn gesloten.